Sunday, March 13, 2011

Contest Adik-Beradikku Yang Cute

Assalamualaikum...
Dengan nama Allah Yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang.

Tadi sedang-sedang azra berblogwalking...azra terjumpa satu contest yang menarik minat azra nie er..azra nak join contest nie boleh kan2... contest Adik-Beradikku Yang Cute nie dianjurkan oleh Budak Kampung...


[ klik gambar untuk join contest ini]



Adik yang azra sayangi..Azri & Adam...
azra letak gambar nie sebab cute tengok 
dua org nie bersama..

Azra tag:




Syarat-syarat yang perlu dipatuhi : 

>>> Mesti follow blog nie...<done>
>>>Buat satu entry dengan tajuk "Contest Adik-Beradikku Yang Cute"~Dalam entry tu mesti tampalkan sekali banner dan link terus ke entry contest ni.<done>
>>>Letakkan sekali banner contest ni kat sidebar beserta link skali.<done>
>>>Letakkan satu gambar ja yang sesuai dengan contest ni.Yang penting,pict toh mesti lah pict adik-beradik korang.Tak kisah la letak pict adik,abang,atau kakak.Kalo anak bongsu atau takda pict adik-beradik yang sesuai,yang angkat pn boleh.Kalo semua skali pun boleh.haha <done>
>>>Napa pilih pict ni???Tulis huraian secara ringkas dan padat~<done>
>>>Tag kan sekurang-kurangnya 3orang member.Kalo ramai,lagi bagus.Ye x??hehe.Dan pastikan diorang taw.<done>
>>>Dh siap,tinggalkan link kat comment.<done>

Tarikh tamat contest : 10 April 2011 sebelum pukul 12.00 tengah malam.

3 comments:

miss husna said...

yg mne 1 azri n mne stu adam?

Miss Rara said...

@miss husna: yg besar 2 azri yg kecek 2 adam..

Miss Rara said...
This comment has been removed by the author.