Sunday, March 13, 2011

OUR MEMORY PHOTO CONTEST

Assalamualaikum...
Dengan nama Allah Yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang.

Azra nak join contest nie la..nampak menarik jew..hehehe.Azra nak join contest nie boleh kan3....Contest Our Memory Photo Contest nie dianjurkan oleh Ain.

 

[klik gambar untuk join contest nie]


[nie gambar yang azra pertaruhkan..hehe]

azra pilih gambar nie sebab pada ms nie
byak memory kami bersama & ini adalah 
kenangan kami paling manis..love u all my frenz..
kami adalah SEVENTH..

Azra tag:


syarat-syaratnya:

1. Macam biasa, u all kenala follow blog I  dulu..if taknak follow,it's ok.. cuma susahlah bila I update ni..I mungkin tukar closing date cepat..hmm~<done>

2. Tulis entry "Our Memory Photo Contest", Letak banner seperti di atas di dalam entry anda dan link kan terus ke entry contest ini, Letak lah banner contest ni kat sidebar sekali tau!<done>

3. U all mestilah upload gambar u all..gambar tu mestilah ada gambar u all sekali..dan tulislah ayat yang paling simple kenapa u all pilih gambar tersebut. Contoh "I pilih gambar ni sebab I miss my friend a lotzz!!"<done>

4. Akhir sekali, tag 4 orang rakan blogger u all tau.. (",)<done>

5. Tarikh tutup 01/04/2011





4 comments:

miss husna said...

rara, thanx tag una...una da wat entry sal contest tu..jom komen :)

Miss Rara said...

@miss husan:same-same..nty rara komen2 neh..hehehe

...Minah BluR... said...

masuk jugak eh cntest nie haha...
sme2 lah kite cube naseb.. =)

Miss Rara said...

@minah blur:hehehe..btol3..same2la kte cuba nsib..hehee