Tuesday, September 6, 2011

Kesilapanku Keegoanmu....

Asslamualaikum...



jom layan lagu nie... lagu nie mengingatkan azra kat someone..


p/s : saya rindu awak sangat-sangat...

Entri Khas : Kembar Tapi Tak Sama

Assalamualaikum...
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang

Azra ad kembar kew???aishhh,mcm xcye plok kn...best kn kalu ad kembar nie kan,msti rapat gler kan.. ( aipppp,jgn jadi gila suda la..hehehe )... Kembar tapi xserupa..apa mksdnya eh?erm..msti korang tertanya-tanya kan.. Sebenarnya entry nie khas untuk my lovely frenz masa kerja part time ary 2...kteorg memeng rapat lah..ingat lagi masa first dye masuk keje ( azra kerja awal 2 mgu dari dye ),punya la budak nie sombong..hahaha..tapi bler dah knal kami makin rapatt..kenal dalam 2 hari pun kteorg dah rapat smpaikan bos azra tanya azra pernah kenal kew kawan azra nie..huhu...

Kenapa yer azra kate dye kembar azra erk?? Muka azra dengan kawan nie sama kew..Of course la tidak,dye lagi cantik lor dari azra...hehehe.. Sebenarnya kami nie banyak persamaan tau..First time kot azra jumpa org yang betol-betol sekepala nge azra.. Nama kiteorang pun nk dekat sama tau,bukan setakat nama tapi binti sekali kot..hehehe... Banyak la kenangan yang kteorg yang xboleh lupa time kerja nie..huhu...Pernah ari tu sekali kami buat kerja memang sengal la...Dye make up kan kat kaki lima tempat kiteorg keje... orang lalu lalang tgok jew..huahua...kenangan bersama dye xakan azra lupa lar.Hri tu pergi joging dengan dye & then lpas jging pergi mkan KFC..mmg buat kerja gler la ms 2..hahahha..Ida,bila dah jadi nurse naty jgn lupa azra tau...hehehe...jom-jom tengok gambar kat bawah...hehehe

~
~
~
~
~
~
~
~

nama kteorang nak hampir sama :)



tulisan kteorg hampir sama tapi ida yang suka menulis..huahua



yang kelakar..tandatangan pun sma..ayoyo!!



frenz 4ever yer yunk..

p/s:windula kat kamu ida :)

Sunday, September 4, 2011

Saya Sayang Kucing Tapi.............


Assalamualaikum...
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang..

Meowwwww!!!!Korang suka kucing x??  Sape-sape yang suka kucing angkat tangan cepat...hehehe... Ah,,rmai pun ske kucing..ngeee3.. Dulu kan rumah azra banyak kucing tau tapi semuanya dh xada...ad yg mati,hilang ataupun di kidnap org kot..hehehe... maklumla kucing-kucing azra tu semua comey-comey tau...( mesti kembang bulu kucing i kalu dengar nie er )..hahahaha... Azra syang sangat kat kucing nie tau sebab kucing  nie manje macam azra la..( eh,terperasan la plok )..hehehhe...

Kenapa entri azra SAYA SAYANG KUCING TAPI..... Cuba korang teka apa??cepat-cepat!! Sapa dapat jawab azra bagi kucing seekor..hik8.. Kat umah azra sekarang nie ad seekor kucing yang diberi nama Comel...tapi biasanya panggil amer jer... ringkas & padat..hehehe..
Kucing nie sangat la manje nge azra tau..tapi sekarang azra dh xblh main kucing lagi...kucing jalan kat tepi azra pun azra boleh bersin tau..alergic azra semakin teruk lor...dulu tdor nge kucing pun xpe tapi sekarang ble main jew nge kucing mesti mata & muka azra bengkak.. kesian kat azra kan...doctor-doctor tolong ubati azra pleazzz...hehehe...

Tapi xpela azra xboleh main dengan kucing pun at least azra blh bagi lagi kucing makanan... kucing azra nie cerdik tau..bila panggil jew dye,dye trus datang...biar la kat mane-mane pun dye duduk pasti yer mari.. azra sellau geram tgok org mendera kucing tu.arghhhh..xbek tau dera kucing..kesian kat dye... Nabi Muhammad ( S.A.W ) pun syangkan kucing kan...  Lagipun kalau kita jaga binatang dengan baik, dia akan mendoakan kesejahteraan terhadap diri dan keluarga yang membelanya.

 
cutenya!!!

kucing azra mcam nie la tapi besar mcam hrimau bintang..


p/s: maaf xdapat tunjuk gambar kucing sebenar azra sebab org cakap 
kalu ambik gambar kucing,kucing tu akan mati.Wallahuallam..
nie cuma pertolongan dari encik google jew..:)