Tuesday, September 6, 2011

Entri Khas : Kembar Tapi Tak Sama

Assalamualaikum...
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang

Azra ad kembar kew???aishhh,mcm xcye plok kn...best kn kalu ad kembar nie kan,msti rapat gler kan.. ( aipppp,jgn jadi gila suda la..hehehe )... Kembar tapi xserupa..apa mksdnya eh?erm..msti korang tertanya-tanya kan.. Sebenarnya entry nie khas untuk my lovely frenz masa kerja part time ary 2...kteorg memeng rapat lah..ingat lagi masa first dye masuk keje ( azra kerja awal 2 mgu dari dye ),punya la budak nie sombong..hahaha..tapi bler dah knal kami makin rapatt..kenal dalam 2 hari pun kteorg dah rapat smpaikan bos azra tanya azra pernah kenal kew kawan azra nie..huhu...

Kenapa yer azra kate dye kembar azra erk?? Muka azra dengan kawan nie sama kew..Of course la tidak,dye lagi cantik lor dari azra...hehehe.. Sebenarnya kami nie banyak persamaan tau..First time kot azra jumpa org yang betol-betol sekepala nge azra.. Nama kiteorang pun nk dekat sama tau,bukan setakat nama tapi binti sekali kot..hehehe... Banyak la kenangan yang kteorg yang xboleh lupa time kerja nie..huhu...Pernah ari tu sekali kami buat kerja memang sengal la...Dye make up kan kat kaki lima tempat kiteorg keje... orang lalu lalang tgok jew..huahua...kenangan bersama dye xakan azra lupa lar.Hri tu pergi joging dengan dye & then lpas jging pergi mkan KFC..mmg buat kerja gler la ms 2..hahahha..Ida,bila dah jadi nurse naty jgn lupa azra tau...hehehe...jom-jom tengok gambar kat bawah...hehehe

~
~
~
~
~
~
~
~

nama kteorang nak hampir sama :)



tulisan kteorg hampir sama tapi ida yang suka menulis..huahua



yang kelakar..tandatangan pun sma..ayoyo!!



frenz 4ever yer yunk..

p/s:windula kat kamu ida :)

No comments: